Noordeinde 21 in Roelofarendsveen
071 - 33 13727 info@kleinoptiek.info

Over Klein Optiek

Klein Optiek is een modern optiekbedrijf in Roelofarendsveen waar u alle facetten van optiek vindt. Van kwaliteitsbrillen, stijlvolle zonnebrillen en contactlenzen tot nauwkeurige oogmetingen en deskundig advies.

Familiebedrijf
Klein Optiek is een familiebedrijf dat bekend staat om een perfecte en klantvriendelijke service. Pieter en Carolien hebben de liefde voor het vak overgenomen van hun ouders, die in 1974 met de winkel zijn begonnen. Hans Klein startte zijn winkel Klein Optiek aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. In de beginjaren verkocht hij brillen en voerde oogmetingen uit. Al gauw kwam zijn vrouw Tinie ook in de winkel.

In 1980 was het tijd om te verhuizen naar een groter pand en vestigde Klein Optiek zich aan het Westeinde. Het assortiment werd uitgebreid met contactlenzen. Na 18 jaar verhuisde Klein Optiek in 1998 naar de huidige locatie, Noordeinde 21. In 1998 kwam zoon Pieter in het bedrijf en een paar jaar later sloot dochter Carolien zich aan. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid en is Klein Optiek ook gespecialiseerd in oogzorg.

Pieter is opticien en contactlensspecialist en Carolien is contactlensspecialist en optometrist. Beiden helpen u met veel plezier in de winkel.

Eigenaren Pieter en Carolien staan graag voor u klaar in de winkel aan het Noordeinde!


Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00