Klein Optiek logo transparant

Klein Optiek

Oogzorg

Oogmeting – Optometrie

Niet alleen voor een bril- en/of contactlensaanmeting bent u bij Klein Optiek aan het juiste adres. Ook voor een oogmeting, oogdrukmeting en een uitgebreider optometrisch onderzoek kunt u bij ons terecht. Hierbij ligt de nadruk op het beoordelen van de gezondheidstoestand van uw ogen en het opsporen van eventuele afwijkingen.

Klachten die u kunt hebben zijn bijvoorbeeld: wazig zien, dubbel zien, een rood of pijnlijk oog, het zien van lichtflitsen, troebelingen of zwarte vlekken en droge/rode/branderige/jeukende ogen. Als er in de familie oogziekten voorkomen, is het verstandig uw ogen te laten onderzoeken. Als blijkt dat verder onderzoek nodig is, wordt u gericht doorverwezen.

Diabetes oogonderzoek

Bij Diabetes Mellitus bestaat een verhoogde kans op aantasting van de bloedvaatjes van het netvlies. Op den duur kunt u hierdoor slechter gaan zien. Daarom is het van belang dat bloedvatveranderingen op tijd worden opgespoord en behandeld.

Periodieke oogcontrole is in dit geval belangrijk. U kunt hiervoor terecht bij Klein Optiek. Bij dit onderzoek worden naast de oogfoto’s ook een aantal andere testen uitgevoerd. Indien u ook een oogmeting wilt dan kunt u dat aangeven bij het maken van de afspraak.

Heeft u een brief ontvangen van uw zorgverlener/huisarts voor het maken van een fundus foto? Bij Klein Optiek bent u van harte welkom voor dit onderzoek. U dient voor dit diabetes oogonderzoek een afspraak te maken. Let op! Voor dit onderzoek worden uw ogen gedruppeld waardoor u tijdelijk wat waziger gaat zien. Het is dan prettig om een zonnebril bij u te hebben voor na het onderzoek. Daarnaast wordt het afgeraden om auto te rijden.

Kinderoogonderzoek

In het kinderoogonderzoek richten wij ons naast het scherp zien ook op de samenwerking en de ontwikkeling van de ogen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij Klein Optiek terecht voor dit oogonderzoek.

Als u gebruik wil maken van onze diensten adviseren wij u om een afspraak te maken.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten
09:00 – 18:00 uur
09:00 – 18:00 uur
09:00 – 18:00 uur
09:00 – 18:00 uur
09:00 – 16:00 uur
Gesloten
Klein Optiek Hero Dutz mobile 2

Oogonderzoek nodig?

Kom naar de winkel of bel om een afspraak te maken.